Facilitair, Hygiëne en Logistiek

Neem in dit hoofstuk een beschrijving van alle facilitaire en logistieke zaken op. Maar ook zaken die met hygiëne te maken zoals het aantal toiletvoorzieningen en de wijze waarop de schoonmaak geregeld is.

Meer weten over deze onderwerpen?

Bekijk de themapagina

Wanneer neem je het hoofstuk Facilitair, Hygiëne en Logistiek op in je veiligheidsplan?

Op bijna ieder evenement zijn er wel toiletvoorzieningen. Ook wordt er vaak aan de innerlijke mens gedacht. Plaats je toiletten? Bied je je bezoekers wat te drinken en / of eten aan? Beschrijf dan in dit hoofstuk wat je hiervoor geregeld hebt.

Wat hoort er in het hoofdstuk Facilitair, Hygiëne en Logistiek?

Je kunt denken aan:

  • het aantal en soort toiletten;
  • of er gelegenheid is tot het wassen van je handen;
  • hoe de schoonmaak geregeld is;
  • hoe er met het afval wordt omgegaan;
  • welke eet- en drinkvoorzieningen er zijn.